Povestea noastră

BooKafé Bistro Oradea este parte din Centrul Creștin "Viață Nouă", biserică evanghelică cu sediul în același loc. Dorim să oferim orădenilor un loc liniștit în care să se bucure impreună cu familia si prietenii de deliciile BooKafé, dar în același timp si un context în care să-L cunoască pe Dumnezeu si să crească în cunoașterea Lui. 

Conceptul BooKafé a pornit în 2009 din Brazilia iar de atunci și până în prezent s-au deschis peste 300 de cafenele în America de Sud, USA, Asia și Europa. Ideea este de a crea un spațiu în care să poți hrăni și sufletul nu doar trupul. De aceea BooKafé oferă o gamă de cărți creștine ce tratează diferite aspecte ale vieții și care pot fi citite în local sau cumpărate.

Urmărim promovarea familiei, de aceea multe din evenimentele de la noi se adreseaza celor mici, cum ar fi cursul săptămânal de pictură sau petreceri pentru zile de naștere. 

BooKafé este aproape de orădeni si prin acțiunile de binefacere desfășurate în acest loc. Din 2014 am lansat programul O Portie cu Dragoste, în cadrul căruia servim în fiecare Sâmbătă la BooKafé o masă gratuită pentru aproximativ 50-60 persoane cu o situație financiară dificilă.

Nu în ultimul rând, BooKafé sprijină Fundația Caleb pentru ca aproximativ 100 de copii din Lăzăreni să poată beneficia de o educație.

 

Editură

Arvore da Vida este editura BooKafé. Ea urmărește încă din 1975 să publice diferite cărți cu diverse tematici.

Ce înseamnă BooKafé?

Vine din cuvântul din limba engleză ”book” ce se traduce prin ”carte” iar ”a fe” provine din limba portugheză și se traduce prin ”la credință”. Prin urmare BooKafé – cartea care duce la credință. BooKafé ne ajută să ne aducem aminte de faptul că există un Dumnezeu iar dacă ai anumite întrebări ce te frământă, s-ar putea să găsești un răspuns în cărțile pe care le avem la dispoziție:

Prima carte tradusă și în limba română este:

PERICOLELE PĂRȚII BUNE ALE SUFLETULUI.

Vă mai recomandăm și alte titluri ce le avem la dispoziție deocamdată doar în limba engleză:

SUCCESS AND FAILURE OF A LEADER

HOW TO SHAPE CHILDREN

A YOUNG PERSON WHO MAKES A DIFFERENCE

THE PERIL OF THE GOOD SIDE OF THE SOUL

OUR HOPE IS NOT LIMITED TO THIS LIFE

Cărțile pot fi comandate din secțiunea Shop - Pentru suflet